ЗА НАС

IPSIMAT ИПСИМАТ ЕООД е динамична и развиваща се компания, създадена от ЙОАНИС КОНСТАНТИНОС ИПСИЛАНТИС през 1992г. в гр.София. През изминалото десетилетие фирмата се разви значително, в момента основно работи в областта на вноса и търговията на едро и дребно на резервни части за тежкотоварни атомобил.


ИПСИМАТ ЕООД се специализира в продажбите на части - нови и втора употреба - за скоростни кутии, диференциали и редуктори, и хидравлична система акцентирайки на условието “КАЧЕСТВЕНО И БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ”.

ИПСИМАТ ЕООД, загрижена за своите клиенти, е обвързана с дългосрочно партньорство с редица известни корпорации извън България, организирайки мрежа за ефективни продажби и техническа поддръжка, създавайки по този начин база за силно развитие, прогрес и конкурентноспособност на българския пазар. Фирмата има търговски обекти в гр.София и в гр.Пловдив, разполага с голяма складова наличност - стоки за търговия; Обучени кадри в областта на продажбите и консултирането на клиенти; Ремонтна дейност при необходимост.

ИПСИМАТ ЕООД има основни клиенти от цяла България, привлечени и спечелени, благодарение на бързото и компетентно обслужване, на предлаганите качествени стоки, както и на гъвкавата политика, съобразена с потребностите и възможността за разплащане на партньорите. Целта на ИПСИМАТ ЕООД от самото начало е: услуга на високо ниво и предлагане на качествени продукти. Сътрудничеството с най-известните фирми в областта на резервни части за скоростни кутии, диференциали и на хидравлични системи за въздух под налягане бе началото на успешено развитие. Днес можем да се похвалим, че предлаганите стоки са с гарантиран произход и сертификат за качество. Плановете на фирмата, освен предлагане на качествени продукти са: и да взлезе в близък контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти, като дава възможност за консултиране при който и да е вид техническа нужда.

  • ЗА НАС София ( 2 Άρθρα )

     Линк към карта София

      

  • ЗА НАС Пловдив ( 2 Άρθρα )

    Линк към карта Пловдив

ИПСИМАТ за нас

ИПСИМАТ ЕООД е динамична и развиваща се компания специализирана в продажбите на части нови и втора употреба  акцентирайки на условието КАЧЕСТВЕНО И БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ

Свържете се с нас